Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ανοίγει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων που «έσπασε» την προηγούμενη σεζόν όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας και θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, φέτος ανανεώθηκε, εκσυγχρονίστηκε, πρόσθεσε καινοτόμες υπηρεσίες που φέρουν ποιότητα και ασφάλεια και φόρεσε τα λευκά… καλά του!
         Η νέα Χιονοδρομική σεζόν λοιπόν, ανοίγει για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013. 
   Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού επισημαίνουν: "Με θέα τη μαγευτική Στύγα στον κατάλευκο Χελμό, θα περάσουν χαρούμενες γιορτές οι χιονοδρόμοι και οι λάτρεις του βουνού, αφού ξεκινά η λειτουργία των πιστών και των αναβατήρων!
  Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, υποδέχεται τη νέα περίοδο γεμάτο καινοτομίες!
    Προσφέρει νέες υπηρεσίες, σχεδιασμένες να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, και μοναδικές εκδηλώσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των χιονοδρόμων και των φίλων του βουνού!
   Για πρώτη φορά σε Χιονοδρομικό Κέντρο στην Ελλάδα θα λειτουργήσει ένας εξειδικευμένος χώρος για παιδιά, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το χιόνι παίζοντας πολλά παιχνίδια και μαθαίνοντας τα πρώτα βήματα στο σκι από έμπειρους επαγγελματίες μέσα από διαδραστικά δρώμενα.
    Επίσης μην ξεχνάμε τις νέες υποδομές στη Στύγα για την ασφάλεια των χιονοδρόμων και τον ανανεωμένο χώρο του Σαλέ που ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του!    Οι αναβατήρες και οι πίστες που θα λειτουργήσουν από τις 21 Δεκεμβρίου εξαρτώνται από την ποσότητα του χιονιού και τον καιρό.

     Το χιόνι που υπάρχει σήμερα μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι.    Περισσότερες και ακριβέστερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε, καθώς πλησιάζει η 21/12, τηλεφωνώντας στο 26920 24451-2.  
     Καλή Χιονοδρομική σεζόν!!!      








Δεν υπάρχουν σχόλια: