Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Η συμμετοχή της Κερπινής και του Πολιτιστικού της Συλλόγου στην εκδήλωση της Παγκαλαβρυτινής στην Αθήνα για το Ολοκαύτωμα Καλαβρύτων.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στην  κατάμεστη  αίθουσα της ΕΣΕΑ στην Αθήνα έλαβε χώρα η εκδήλωση με θέμα :Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα "Η Λήθη δεν θα παραγράψει το «απαίσιο έγκλημα» της Βέρμαχτ στην περιοχή Καλαβρύτων το 1943", που διοργάνωσε η Παγκαλαβρυτινή Ένωση.
    Ήταν μια εξαιρετική και συνάμα ιστορική θα λέγαμε εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον Δήμαρχο, τοπικοί παράγοντες της επαρχίας μας, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, κομμάτων, καθώς και εκπρόσωποι πολλών συλλόγων, ανάμεσά τους και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερπινής εκπροσωπούμενος από τα μέλη του Δ.Σ. Άντζελα Στεφανοπούλου, Αντώνη Βασιλόπουλο και  Νίκο Μάρα. Παραβρέθηκαν επίσης αρκετοί Κερπινιωτές, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του Σύλλογου Απανταχού Ρογιτών.
  Ακούστηκαν αφηγήσεις ανθρώπων  που έζησαν ή άκουσαν τα γεγονότα καθώς και παρεμβάσεις από  ομιλητές οι οποίοι έδωσαν μια ιστορική διάσταση στα συμβάντα που διαδραματίστηκαν την εποχή εκείνη.
  Την Κερπινή και τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο εκπροσώπησε με ομιλία του, το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου, Αντώνης Βασιλόπουλος, την ομιλία του οποίου καθώς και του κ. Μιχάλη Γκριντζά από το Σύλλογο Απανταχού Ρογιτών, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σχετικό Video.
  
    

  
Δείτε το πλούσιο Φωτορεπαρτάζ 























































































Δεν υπάρχουν σχόλια: