Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερπινής, διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του.

   Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Κερπινιωτών και φίλων Κερπινής Ο Άγιος Γεώργιος” πραγματοποιεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 & ώρα προσέλευσης 09:00 το βράδυ την ετήσια Χοροεσπερίδα του στο Κοσμικό Κέντρο "Έσπερος" κοντά στο Αίγιο.
(Βρίσκεται στον Οικισμό Πανοράματος –Πρώην Μεϊντανάς / Δήμος Συμπολιτείας)
   Σας προσκαλούμε όλους να «ανταμώσουμε και πάλι», αυτή την φορά στην περιοχή της Αιγιαλείας και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με κέφι, χορό, καλή διάθεση και ξεχωριστά δώρα.

  Η Πρόσκληση περιλαμβάνει κυρίως πιάτο,σαλάτα ,διάφορα ορεκτικά ,κρασί ή αναψυκτικό και μουσική.
Η τιμή της πρόσκλησης κατ’ άτομο, είναι 15 ευρώ.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά και ξεχωριστά Δώρα! 
Χάρτη καθώς και περισσότερες πληροφορίες πώς να έλθετε μπορείτε να βρείτε εδώ. 
Τηλ.: 26910 73294.
  Παρακαλούμε θερμά, να μας ενημερώσετε εγκαίρως, για την παρουσία σας καλώντας στα τηλέφωνα: Μαρία Καραπατή Τηλ.: 6978 670721 (Πρόεδρος),Δημήτρης Μέρμηγκας Τηλ.:6972 688585 (Αντιπρόεδρος) και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. .

     Επίσης θα θέλαμε όσοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα να μας βοηθήσετε προσφέροντας κάποιο δώρο για τη λαχειοφόρο μας, που σκοπό έχει την ενίσχυση του Συλλόγου. Αν έχετε επιχείρηση ή έχετε φίλους που μπορούν να μας διαθέσουν προϊόντα τους, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.Εμείς από την πλευρά μας θα διαφημίσουμε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις προσφορές και τις εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προσφορές σας και τα δώρα που μπορείτε να διαθέσετε. Μπορεί να είναι είτε προϊόντα, είτε υπηρεσίες.
Με  Εκτίμηση

Το  Δ.Σ. του Πολ.Συλλόγου 
Κερπινής

Δεν υπάρχουν σχόλια: