Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός δικηγόρος του χωριού μας και φίλος Δημήτρης Γρίβας.

 Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγο στην τοπική κοινωνία η είδηση του  χαμού  του γνωστού δικηγόρου, παρ' Αρείω Πάγω από την Κερπινή Δημήτρη Γ. Γρίβα, ο οποίος διέμενε  στην Αθήνα και είχε το Δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Σόλωνος 68.
  Ο  Δημήτρης Γρίβας έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 62 ετών, νικημένος από την επάρατο νόσο σκορπώντας θλίψη στους οικείους του αλλά και στην τοπική κοινωνία, όπου ήταν πολύ αγαπητός.
  Ο Δημήτρης Γρίβας, είχε καταγωγή από το χωριό Κερπινή- Καλαβρύτων, ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα-Μαρία Γιακουμάκη, εκπαιδευτικό-λαογράφο και ερευνήτρια και πατέρας ενός παιδιού.
  Με αγάπη για το χωριό μας, τον πολιτισμό μας και την ιστορία του τόπου, είχε βοηθήσει και προσέφερε τις υπηρεσίες του στο τόπο του αλλά και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα δρώμενα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου του χωριού όπου ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος του.
  Μάχιμος δικηγόρος, τίμησε το λειτούργημά του αφήνοντας πίσω  την αύρα ενός αξιοπρεπή επαγγελματία και μόνο καλούς φίλους.
  Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 3.00 μ.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελινούντος Αιγίου.
Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο.

Καλό σου ταξίδι φίλε, θα σε θυμόμαστε πάντα ... Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: