Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις για το ομαδικό έγκλημα στο Λόγγο Αιγίου.


 
Αποκαλύψεις για το ομαδικό έγκλημα του Λόγγου
Αποκαλύψεις για το ομαδικό έγκλημα του Λόγγου
Ο άντρας που πληρώθηκε για να εκτελέσει το χρυσό συμβόλαιο. Το παιδί που έγινε μάρτυρας του αποτρόπαιου εγκλήματος. Η επιστολή που χρόνια μετά, ρίχνει φως στην ομαδική δολοφονία.
    

ο «Φως στο Τούνελ» αποκάλυψε την αθέατη πλευρά του φρικτού εγκλήματος στο Λόγγο Αιγίου.
Στις 15 Οκτωβρίου 2005 μία οικογένεια ξεκληρίστηκε μπρος στα μάτια δύο παιδιών. Θύματα τρία από τα μέλη της οικογένειας του 66χρονου Ελληνοαιγύπτιου επιχειρηματία Μιχάλη Ζουμπατλή. Ο κουκουλοφόρος που μπήκε στην εξοχική βίλα λίγο μετά τις 8 το βράδυ αφού πρώτα έκοψε το ρεύμα, σκότωσε τον επιχειρηματία, τη σύζυγο του Καλλιόπη – Φανή 59 χρόνων, το γιο τους Νίκο, 40 χρόνων. Τραυμάτισε σοβαρά και τη σύζυγο του Νίκου, Αμέν Χαναάν 45 χρόνων, Αιγυπτιακής καταγωγής.
Τα δυο παιδιά του Νίκου και της Αμέν, ένα 5χρονο αγόρι και ένα δεκάχρονο κορίτσι είδαν το μακελειό. Ο αδίστακτος δολοφόνος έφυγε χωρίς να τα πειράξει. Το κοριτσάκι τρέμοντας έφτασε στην πλατεία του Λόγγου και ειδοποίησε τους κατοίκους για την σφαγή της οικογένειας της.
Οι Αστυνομικές Αρχές μίλησαν για συμβόλαιο θανάτου. Η δράση του δολοφόνου χαρακτηρίστηκε απολύτως επαγγελματική.
Ο Μιχάλης Ζουμπατλής δραστηριοποιείτο στο χώρο της διαφήμισης στην Αθήνα και στο Κάιρο, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος του Ελληνοαιγυπτιακού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Στη βίλα της σφαγής
Στα βίντεο που προβλήθηκαν από την εκπομπή ζωντάνεψε η ομαδική εκτέλεση στην παραλιακή βίλα του Λόγγου.
Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε με την Ελένη Ζουμπατλή, την κόρη της οικογένειας που επέζησε από θαύμα στο σπίτι της ομαδικής σφαγής. Ακολούθησε τα ίχνη του μακελάρη και μίλησε με τον επιστάτη της βίλας και άλλους βασικούς μάρτυρες.
Αποκαλυπτικά έγγραφα στο Τούνελ
Στο φως ήρθε το απόρρητο σήμα της Ιντερπόλ που έδειξε από την έρευνα της υπηρεσίας στο Κάιρο ότι δεν προκύπτει τίποτα το ενοχοποιητικό για την οικογένεια Ζουμπατλή. Ο δράστης και ο ηθικός αυτουργός δεν προέρχονταν από τηνΑίγυπτο αλλά από την Ελλάδα.
Μάρτυρας που έφθασε στην εκπομπή, μετέφερε όσα του είπε ο Μιχάλης Ζουμπατλής λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί.Φαίνεται ότι το θύμα γνώριζε το δολοφόνο του, ενώ στην πορεία της έρευνας, ένας Αιγύπτιος αστυνόμος επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη μαρτυρία αφού είχε μεταφερθεί σ΄αυτόν από το θύμα.
Μία αποκαλυπτική επιστολή που έφτασε στο "Τούνελ" αναφέρει πρόσωπα και πράγματα για το συμβόλαιο εκτέλεσης της οικογένειας. Στην επιστολή αναφέρονται ο εκτελεστής, το ποσό που εισέπραξε και το γεγονός ότι ένα μήνα μετά δολοφονήθηκε.
Η επιστολή θα πρέπει να ενσωματωθεί στη δικογραφία σαν καινούργιο στοιχείο ώστε η υπόθεση να διερευνηθεί από την την αρχή.
Χάθηκε στο Ρέθυμνο
Παράλληλα η εκπομπή ερεύνησε τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Αντώνη Κασωτάκη 31 χρόνων, στις 6 Μαρτίου 2012, στο Ρέθυμνο Κρήτης.
Ο Αντώνης χάθηκε χωρίς να πάρει μαζί του στοιχεία που θα πιστοποιούσαν την ταυτότητα του.
Πριν από δύο χρόνια περίπου, ο Αντώνης πήρε 60.000 ευρώ από την πώληση δωματίων στα οποία ήταν συνιδιοκτήτης με την αδελφή του.
Όπως αποκάλυψε στη μητέρα του πριν χαθεί, τα λεφτά τα έβαλε σε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο ήταν συνδικαιούχος ο πνευματικός του…
Η μητέρα του Αναστασία που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς τα τελευταία χρόνια, ο Αντώνης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.
Μια σειρά από πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, ερευνήθηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ωστόσο στηρίζονται σε ομοιότητα.
Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή σε μια προσπάθεια να φτάσει η πληροφορία που θα οδηγήσει στον αγνοούμενο.
πηγή:anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: