Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Η νέα συντονιστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων


   Έπειτα από Ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε από την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων στις 18 Ιουνίου 2015 ακολούθησε η εκλογή νέας Συντονιστικής Επιτροπής, τα μέλη της οποίας είναι: Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Βασιλόπουλος Λεωνίδας, Δαπόντας Δημήτριος, Δουφεξής Χαράλαμπος, Ερμείδη Σωτηρία, Κακκαβάς Ηλίας και Κούκιος Κωνσταντίνος.
 Από την παραπάνω Συντονιστική Επιτροπή εκλέχθηκε ομόφωνα ως Συντονίστρια η Ερμείδη Σωτηρία.

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2015 ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Κλειτορίας την οποία διοργάνωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας, στα πλαίσια της εξόρμησης που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά για να ενημερώσει τους πολίτες για τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία της διαπραγμάτευσης. 
 Η συντονίστρια της ΟΜ Συριζα Καλαβρύτων Ρούλα Ερμείδη προσφώνησε τους ομιλητές αναφερόμενη παράλληλα στα θέματα που ανέλυσαν στην εκδήλωση. Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας Ριζούλης Ανδρέας, ο οποίος ανέπτυξε ζητήματα που αφορούν κυρίως την κτηνοτροφία. Στο τέλος της εκδήλωσης οι πολίτες έθεσαν ερωτήματα τα οποία απαντήθηκαν από τους ομιλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: