Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο ετήσιος Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής στο Κέντρο ¨Έσπερος¨

 

   
   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής, το Σάββατο 26 Μαρτίου στo Κοσμικό Κέντρο ¨Έσπερος¨ στο Αίγιο.

    Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, και εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το «παρών» και τους οποίους ευχαριστούμε.

    Η εκδήλωση επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις, ενώ το κέφι, το γλέντι, ο χορός και η διασκέδαση έληξαν με το πρώτο φως της επόμενης ημέρας και όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας, για το Καλοκαιρινό αντάμωμα κάτω από τον πλάτανο του χωριού μας.

   Η εκδήλωσε ξεκίνησε  με ψηφιακή παρουσίαση σε Projectors, σημερινών  και παλαιότερων  φωτογραφιών του χωριού μας των τελευταίων  εκδηλώσεων καθώς και στιγμιότυπα από τα δρώμενα του Συλλόγου μας .

    Στην συνέχεια η Πρόεδρος του Πολ. Συλλόγου Μαρία Καραπατή στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη συμμετοχή του στη χοροεσπερίδα, ζήτησε τη στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου.«Ο Σύλλογος χάρη στους νέους και στις νέες που συσπειρώνονται στους κόλπους του, έχει μέλλον και όραμα για να διευρύνει τις δραστηριότητές του, αλλά και για να φανεί αντάξιος της ιστορίας και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς …», είπε μεταξύ άλλων η κ. Μαρία Καραπατή.

   Είμαστε όλοι εκεί… Κερπινιώτες και φίλοι όπου διασκεδάσαμε και χορέψαμε όλοι μαζί με την ψυχή μας σ' ένα παραδοσιακό γλέντι που μόνο οι Κερπινιώτες ξέρουμε να γλεντούμε και να απολαμβάνουμε.

   Φέτος το μεγάλο δώρο  το οποίο και  κληρώθηκε ξεχωριστά ήταν ένα δώρο-Κόσμημα προσφορά του Συλλόγου  και συμετοχή του κοσμηματοπωλείου "Μαραμένος & Πατέρας" , συμπατριωτών μας τους οποίους και ευχαριστούμε.

   Επίσης οι κληρώσεις για τα δώρα από τις λαχειοφόρους, έγιναν με ηλεκτρονικό πρόγραμμα - γεννήτριας παραγωγής τυχαίων αριθμών και προβολής τους και μπορείτε να τα  δείτε από εδώ
   
 Ευχαριστούμε θερμά όλους τους  Δωροθέτες  για την προθυμία τους να προσφέρουν στο Σύλλογο  καθώς και τους ανθρώπους που βοήθησαν στη συλλογή των δώρων.
   Επίσης τα τοπικά ΜΜΕ και το Ράδιο Αίγιο που συνέβαλαν στην προβολή της εκδήλωσης.
  Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε όλους σας.
   Ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα. 
   Ας συνεχίσουμε έτσι.
   Και του χρόνου.

 Δείτε εδώ το πλούσιο φωτορεπορτάζ όπου είναι στην κυριολεξία ανεξάντλητο,το οποίο τράβηξε και μας έδωσε ο DJ και Φωτογράφος Παναγιώτης Κούγιας, τον οποίο και  ευχαριστούμε θερμά!!!
Όσοι από σας επιθυμείτε και έχετε βγάλει προσωπικές φωτογραφίες στο κέντρο μπορείτε να επικοινωνήσετε μας με email, να σας τις στείλουμε εντελώς δωρεάν. 













































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: