Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πιστώθηκαν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ σε 4 χωριά των Καλαβρύτων με τα ποσά από τις ανεμογεννήτριες.

   Αποδίδονται άμεσα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που έρχονται αυτό το διάστημα, ύστερα από αποφασιστικές ενέργειες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τα ποσά που δικαιούνται οικιακοί καταναλωτές σε περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί ΑΠΕ. Πρόκειται για συνολικό ποσό 17,6 εκατ. ευρώ, το οποίο καλύπτει την περίοδο 2010-2014 για όλη την Ελλάδα.
    Με βάση αυτήν την απόφαση οι καταναλωτές της ΔΕΗ στα χωριά των Καλαβρύτων Αρμπούνα (30), Κερπινή (147), Κλειτορία (729) και Ρογών (52) καταναλωτές, θα δουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που έρχονται να πιστώνονται με κάποια ποσά.
   Δικαιούχοι της πίστωσης είναι οι οικιακοί καταναλωτές των δημοτικών ή τοπικών κοινοτήτων στις οποίες λειτουργούν ΑΠΕ και οι οποίοι είχαν ενεργή σύνδεση στις 10.08.2016.
  Οι καταναλωτές που επιθυμούν να δουν εάν είναι μέσα στη λίστα που πιστώνονται πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα εδώ 
  Εισάγοντας τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ και τα στοιχεία του Δήμου .

Τα παραπάνω αφορούν τα έσοδα που προκύπτουν από το 1% των εσόδων των επιχειρήσεων ΑΠΕ παρακρατείται από τον ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και (πρέπει να) αποδίδεται στους οικιακούς καταναλωτές των χωριών, στους οποίους λειτουργούν οι σταθμοί Α.Π.Ε., μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: