Σελίδες

Τοπικά νέα Πολ.Σύλλογος Οδοντωτός Αφιερώματα Εκδηλώσεις Κοινωνικά Απόψεις

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Αγώνας αντοχής ως ελάχιστο δείγμα τιμής και μνήμης για το Καλαβρυτινό ολοκαύτωμα

 
Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων 
 
Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι
   
την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, αγώνα δρόμου απόστασης 10.000 μέτρων με την ονομασία «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
2.    Ο ανωτέρω αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.
3.    Η Τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).
4.    Βεβαίωση Ικανότητας: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει πιστοποιητικά καλής υγείας των συμμετεχόντων, αλλά θεώρει βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο ιατρικό έλεγχο της υγείας τους με ιδία ευθύνη τους και έχουν κριθεί κατάλληλοι για να συμμετάσχουν σε αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων. 
5.    Δηλώσεις Συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://goo.gl/forms/QuB0YwLfgoS5S87l1
6.    Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα είναι επίπεδη με ελαφριά κατωφέρεια και ανωφέρεια συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων
7.    Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 10 Δεκ 17 και ώρα 11:30 έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στην εκκίνηση τουλάχιστον 1:30 ώρα νωρίτερα (10:00) για την παραλαβή των αριθμών (ΒΙΒ Numbers).
8.    Τερματισμός: Έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.  
9.    Τροφοδοσία: Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5ο χλμ, όπως και στον τερματισμό.
10.    Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρξει ιατρική κάλυψη του αγώνα με μέριμνα του Δήμου Καλαβρύτων.
11.    Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους έξι πρώτους άνδρες και στις έξι πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής με θέμα το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.
12.    Παραλαβή Αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 09:00.
13.    Η διοργάνωση δύναται να χρησιμοποιήσει τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό του αγώνα, καθώς και των βραβεύσεων. 
14.    Λοιπές πληροφορίες, αναφορικά με την εν λόγω διοργάνωση, θα γνωριστούν με νεώτερη ανάρτηση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: